Wat zijn de reglementen?

 1. HET TEAM:
  Het aantal teamleden is vastgesteld op een aantal van 3 tot 5 personen. Wijs binnen je team een captain aan.

 2. HET INSCHRIJFFORMULIER:
  Inschrijven via het inschrijfformulier op de website en kan tot 1 november 2019. Het maximale aantal teams bedraagt 75. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL!

 3. INSCHRIJFGELD:
  Het inschrijfgeld voor deze Kwizz bedraagt € 15 per team. Dit bedrag dient via een bankoverboeking te worden betaald zodra een team zich inschrijft.
  Bankrekening t.n.v. Stichting Dorpsraad Vroomshoop, nummer NL59 RABO 0300 6683 41, onder vermelding van de naam van het deelnemende team.

 4. VRAGENBOEK:
  Op vrijdag 22 november melden de teams zich om 19.30 uur in Het Punt. We zullen dan als eerste de categorieën bekend maken en kunnen de teams hun joker op een onderdeel vastzetten. Daarna wordt het vragenboek uitgereikt. Het vragenboek moet diezelfde avond vóór 23.30 uur weer in het Punt bij de organisatie ingeleverd worden. Er wordt een strakke tijdsgrens gehanteerd, alles wat ingeleverd wordt na 23.30 wordt niet nagekeken en dus ook niet meegenomen in het eindklassement.

 5. BEANTWOORDEN VAN DE OPDRACHTEN:
  Deelnemende teams mogen geen hulpmiddelen inzetten, zoals bijvoorbeeld computers, vrienden, familie, kennissen, telefoon etc.

 6. HET INVULLEN VAN DE ANTWOORDEN:
  Het vragenboekje moet met duidelijke leesbare antwoorden (zwarte of blauwe pen) ingevuld te worden. Niet/slecht leesbare antwoorden tellen niet mee.

 7. INZET VAN DE JOKER:
  Voorafgaand aan het inleveren van het vragenboek mag ieder team zijn joker inzetten op de categorie waarvan zij denken de meeste punten te behalen. De behaalde punten van deze categorie worden verdubbeld.

 8. UITSLAG:
  De uitslag wordt op vrijdag 29 november 2019 bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Het Punt. De uitslag is bindend en staat niet ter discussie. Indien er situaties voordoen waarin het reglement niet voorziet, neemt de organisatie een niet aan te vechten beslissing.

 9. AANWEZIGHEID:
  De deelnemende teams worden op beide avonden in het Punt verwacht, aangezien er op beide avonden punten te behalen zijn.

 10. AANSPRAKELIJKHEID:
  De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële schade die door deelnemers zijn veroorzaakt tijdens het deelnemen aan de Dorpskwizz.

Sluit Menu